26 februari 2021

Ik ben Arabella Ellenbroek en ik ben sinds 1 oktober 2020 onderdeel van het projectteam van de Healthy Brain Study. Ik heb Voeding en Dietetiek aan de HAN gestudeerd, en daarna nog een Master in Nutrition and Health gedaan aan de WUR, waarbij ik mijn liefde voor wetenschappelijk onderzoek heb ontdekt.

Wat is je rol in het team?
Als onderzoeksassistent ondersteun ik de onderzoeksmedewerkers bij hun werkzaamheden tijdens de testdag.  Ik werk voornamelijk achter de schermen en zorg dat de onderzoeksmedewerkers hun taken goed kunnen uitvoeren. Ook ben ik mede verantwoordelijk voor de uitrol van MijnDertigersbrein. Ik zorg ervoor dat alle deelnemers toegang kunnen krijgen tot hun resultaten.

Waarom zouden dertigers mee moeten doen aan het onderzoek volgens jou?
Het is een uniek onderzoek waarbij je niet alleen de wetenschap helpt, maar ook meer inzicht kan krijgen in je eigen gezondheid. En door een grote groep aan dertigers te hebben in onze studie, kunnen we een goed beeld schetsen van ‘het Dertigersbrein’.

Wat is je doel tijdens de studie?
Het is voor mij belangrijk dat ik, door goede ondersteuning, een bijdrage kan leveren aan goede data. Deze data kan ons namelijk meer inzicht geven in het denken, voelen en gedrag van dertigers.