31 augustus 2022

Graag nodigen we je uit voor ons event op dinsdag 20 september van 19:15 - 21:00 uur! Aangezien wij het belangrijk vinden dat er nog meer dertigers uit de omgeving op onze studie geattendeerd worden, ben ook jij als niet-deelnemer aan de studie, welkom. In onderstaand filmpje vertellen we je meer over onze studie. 

Naast de status van de studie staat het thema 'Het dertigersdilemma' centraal. Niemand minder dan Nienke Wijnants geeft een interactieve inspiratiesessie en gaat in gesprek met het publiek.

Nienke Wijnants is psycholoog en loopbaanadviseur. Ze werd bekend met 'Het dertigersdilemma, haar veelgeprezen bestseller over de loopbaan- en levensvragen van 30-ers, waarvan inmiddels meer dan 45.000 exemplaren zijn verkocht. Meer informatie over het boek kun je vinden op de website van de uitgever. Wil je weten hoe je kunt omgaan met keuzestress, sociale vergelijking en de illusie van het perfecte plaatje? Meld je dan nu aan en krijg verschillende tips en trucs van dé kenner op dit gebied!

Nienke Wijnants - psycholoog, loopbaanadviseur, auteur

Programma

19:15 - 19:30 inloop met koffie, thee en iets lekkers

19:30 - 20:30 status van de studie & Interactieve inspiratiesessie Het Dertigersdilemma door Nienke Wijnants

20:30 - 21:00 afsluitende borrel & bij genoeg geïnteresseerde een korte rondleiding in de labs 

Locatie: Trigon gebouw, Kapittelweg 29, 6525 EN, Nijmegen

Zien we je op 20 september? Meld je nu aan via het aanmeldformulier.

  • Voorwaarde voor aanmelden is dat je in de dertig bent en in de regio Arnhem Nijmegen woont (gemeente Arnhem, gemeente Beuningen, gemeente Berg en Dal, gemeente Druten, gemeente Heumen, gemeente Land van Cuijk, gemeente Lingewaard, gemeente Mook en Middelaar, gemeente Nijmegen, gemeente Overbetuwe, gemeente Wijchen).
  • Persoonsgegevens worden niet zonder overleg vrijgegeven en verstrekt aan derden, tenzij er toestemming is gegeven.
  • Je aanmelding is voor ons event en niet voor deelname aan onze studie. Geïnteresseerd in deelname aan onze studie? Neem dan eens een kijkje op deze pagina: Deelnemen - Healthy Brainstudy