13 augustus 2021

Wat is je rol in het team? 
Ik ben samen met de andere onderzoeksmedewerkers verantwoordelijk voor het uitvoeren van de testdagen van de Healthy Brain Study. Daarnaast kan het zijn dat je met mij in contact komt wanneer je met ons belt of mailt.

Waarom zou je een deelnemer aanraden om mee te doen aan de studie?
De Healthy Brain Study is opgezet met hulp van meerdere onderzoekers, elk een deskundige op een specifiek onderdeel van breinonderzoek. Hierdoor bevat elke testdag bij deze studie ook veel verschillende onderdelen. Meedoen aan deze studie is dan ook bij uitstek de kans om aan heel veel verschillende typen onderzoek bij te dragen! Sommige uitkomsten van deze testdagen kun je achteraf terugzien in je eigen account van MijnDertigersbrein, waardoor je een inzicht krijgt in je eigen leefstijl en gezondheid. Daarnaast is het voordeel van deelname aan een grote studie dat er veel ervaring is bij de onderzoeksmedewerkers, waardoor de testdagen soepel en professioneel verlopen. 
 
Wat is je doel tijdens de studie?
Mijn doel is om de testdagen zo leuk en soepel mogelijk te laten verlopen, en gelijktijdig ook goede data te verzamelen. Hopelijk tot snel tijdens een intakegesprek of testdag!