20 augustus 2021

Wat is je rol in het team? 
Voor mijn rol al onderzoeksmedewerker heb ik verschillende verantwoordelijkheden. Mijn primaire rol is de communicatie en begeleiding van de deelnemers. Dit begint bij het inplannen en het voeren van de intakegesprekken waarbij ik zo volledig mogelijk informatie geef over het onderzoek en wat wij van de deelnemers verwachten. Als de deelnemers zijn geïncludeerd in het onderzoek kunnen ze mij vervolgens ook tegenkomen tijdens de testdagen. Tijdens testdagen begeleid ik de deelnemers en zorg ik dat deze dag zo leuk en soepel mogelijk verloopt.

Waarom zou je een deelnemer aanraden om mee te doen aan de studie?
Als je geïnteresseerd bent in wetenschappelijk onderzoek raad ik zeker aan om mee te doen aan de Healthy Brain Study. De Healthy Brain Study een groot onderzoek naar het brein bestaat het uit veel verschillende onderdelen. Door mee te doen zal je daarom veel verschillende soorten taken en testen doen, van MRI scans tot het testen van jouw pijndrempel. Daarnaast krijg jij ook nog eens inzicht in jouw eigen gezondheid, je zal namelijk verschillende metingen, zoals jouw lengte, gewicht, fitheid en andere lichaamsmetingen terugzien.  


Wat is je doel tijdens de studie?

Mijn doel is om bij te dragen aan het verzamelen van zo compleet mogelijke data. Ook wil ik het contact met deelnemers zo soepel mogelijk laten verlopen, zodat zij zonder problemen en volledig geïnformeerd kunnen deelnemen aan het onderzoek.