18 december 2019

In deze rubriek stellen we de leden van het projectteam aan je voor:

Maak kennis met... Hans van der Meer, onderzoeksmedewerker

Wat is je rol in het team? 
Als onderzoeksmedewerker houd ik me bezig met werving en begeleiding van onderzoeksdeelnemers vanaf het moment dat zij zich aanmelden, een intakegesprek voeren én de drie hele dagen dat een deelnemer bij ons op de campus is. Hier begeleid ik hen bij alle tests en zorg er zo voor dat er enorm veel materiaal en data beschikbaar komt voor onderzoekers.

Waarom zou je een deelnemer aanraden om mee te doen aan de studie?
Door als dertiger aan dit onderzoek deel te nemen kun je bijdragen aan meer inzicht in het brein van de Dertiger. Naar deze leeftijdsgroep is niet eerder zo uitgebreid en multidisciplinair onderzoek gedaan. Het is interessant om erachter te komen welke invloed bepaalde gebeurtenissen, die je in deze leeftijdsfase doormaakt, op het brein kunnen hebben. Bovendien kun je als deelnemer van dichtbij meemaken hoe bepaalde tests m.b.t. de hersenen worden uitgevoerd.

Wat is je doel tijdens de studie?
Mijn doel tijdens de studie is dan ook om te zorgen dat deelnemers weten wat ze kunnen verwachten, het leuk en interessant vinden aan het onderzoek mee te doen en dat alle tests en metingen goed en betrouwbaar uitgevoerd worden.