5 juni 2020


Op 3 juni jl. vond het eerste Healthy Brain Study webinar plaats. Door de corona maatregelen konden we helaas geen fysieke bijeenkomst organiseren, maar online was het gelukkig wel mogelijk! In dit nieuwsbericht blikken we terug op het webinar en kun je de presentaties vinden van de diverse sprekers.

Tijdens het webinar werd ook gesproken over Crowdience. Hét platform voor burgerwetenschap. Aarzel niet en meld je aan, zodat je jouw onderzoeksvragen kunt delen met de andere deelnemers! Verderop in het nieuwsbericht lees je er meer over.

Webinar
Tijdens het eerste webinar van de Healthy Brain Study vertelden Guillén Fernandez, Yvonne Hartman en Maartje Luijten meer over de achtergronden van de studie.
Wil je de presentaties nog eens terugzien? Klik dan op de onderstaande links om de presentaties te zien:

• Guillén Fernandez: Het waarom van de Healthy Brain Study
• Maartje Luijten: Middelengebruik
• Yvonne Hartman: Bewegen en de gezondheid van je bloedvaten

Crowdience
Crowdience is hét platform voor burgerwetenschap. Als deelnemer van de Healthy Brain Study heb jij misschien wel eens bedacht 'He hoe zit dit of dat?' Op Crowdience kun jij jouw onderzoeksvragen plaatsen. Andere deelnemers kunnen aangeven of zij die onderzoeksvraag ook interessant vinden. Dit wordt weer teruggekoppeld aan de onderzoekers die met de data van de Healthy Brain Study aan de slag gaan. Op www.crowdience.nl kun je je aanmelden. De instructie vind je hier.