6 februari 2023

Afgelopen donderdag 2 februari bracht Arts, illusionist en MINDF*CKER Victor Mids een bezoek aan de Radboud Campus. Als bedankje voor de deelnemers van de Healthy Brain Study verzorgde hij een spectaculaire avondshow. 

Dertigersbrein presents Neuromagic met Victor Mids 
Projectmanager Lucy Overbeek trapte de avond af met een kort welkomstwoord. Daarna gaf ze al snel de microfoon door aan Victor Mids. Met veel enthousiasme demonstreerde hij een aantal unieke illusies en (interactieve) neuropsychologische experimenten. Een aantal deelnemers werden uit het publiek gehaald en in de spotlight gezet om van dichtbij de MINDF*CKS te kunnen ervaren.

Vanwege de vele aanmeldingen voor de avondshow is er gekozen voor een grotere zaal: in het Collegezalencomplex. Om deze reden was er helaas geen afsluitende borrel tijdens dit event. We hopen alsnog dat iedereen samen met partner en/of huishouden genoten heeft van een avond om niet te vergeten.

Evaluatieformulier
Iedereen die naar het event is geweest heeft na afloop naast een mooie set kaarten ook een mail met een link naar het evaluatieformulier ontvangen. Dit formulier wordt gebruikt voor het verzamelen van onderzoeksvragen (vragen die spelen bij de deelnemers/bezoekers) en voor feedback over het event.