23 september 2022

Op 20 september jl. vond het eerste fysieke (deelnemer)event van de Healthy Brain Study plaats. In dit nieuwsbericht blikken we terug op het event.

Interactieve sessie in de Red Room

Naast de status van de studie door projectmanager Lucy Overbeek stond dit keer het thema 'Het dertigersdilemma' centraal. Niemand minder dan Nienke Wijnants heeft een interactieve inspiratiesessie gegeven en is in gesprek gegaan met het publiek. Nienke heeft tips en tricks gedeeld over hoe je kunt omgaan met het 'dertigersdilemma'.

Rondleiding labs

Na de inspirerende sessie konden deelnemers én introducées een kijkje nemen in onze labs. Vivian (onderzoeksmedewerker), Vera (onderzoeksmedewerker), Merle (onderzoeksmedewerker) en Lucy (projectmanager), hebben de rondleiding verzorgd. Tijdens deze rondleiding zijn er veel vragen gesteld door de aanwezigen, wat tot leuke en interessante gesprekken heeft geleid.

Evaluatieformulier

Tijdens het event hebben we de bezoekers ook gevraagd om een evaluatieformulier in te vullen. Dit formulier hebben we gebruikt voor het verzamelen van onderzoeksvragen (vragen die spelen bij de deelnemers/bezoekers) en voor feedback over het event.

De evaluatieformulieren zijn in grote getalen ingevuld, waarvoor wij heel dankbaar zijn. Enorme interessante onderzoeksvragen zijn gedeeld. Deze gaan we delen met de onderzoekers, zodat dit wellicht meegenomen kan worden in de data-analyse na de studie.

Kortom het was een geslaagde avond. Op naar het volgende (deelnemer)event. Wanneer die is, hoor je binnenkort! Hou onze nieuwsbrief en website goed in de gaten.