12 september 2019

In deze rubriek stellen we de leden van het projectteam aan je voor:

Maak kennis met.... Inge Walraven, secretaresse

Wat is je rol in het team?
Mijn belangrijkste rol is het ondersteunen van het team. Ik ondersteun mijn collega's en zal ook contactpersoon zijn voor deelnemers. Ik werk voornamelijk achter de schermen en zorg dat alle administratieve taken goed verlopen. Ik ben de superuser van ons Customer Relationship Management systeem. Hierbij ondersteun ik de onderzoeksmedewerkers en zorg dat het systeem goed werkt, zodat de communicatie met de deelnemers goed verloopt. Samen met onze marketeer ben ik verantwoordelijk voor onze website en social media kanalen.
 
Waarom zou je een deelnemer aanraden om mee te doen aan de studie? 
Het is uniek om mee te doen aan zo'n grote studie. Het is toch super dat je over een paar jaar kan zeggen dat jij 1 van die 1000 deelnemers was? Het is ook bijzonder dat we zo'n verschillende populatie testen. 
 
Wat is je doel tijdens de studie?
Mijn doel tijdens de studie is om te zorgen dat het project soepel verloopt en dat we als een team het project tot een succesvol einde brengen. We willen veel data verzamelen, maar willen ook dat de deelnemers een positieve ervaring hebben met de Healthy Brain Study. Dit gaat zeker lukken!