8 augustus 2019

In deze rubriek stellen we de leden van het projectteam aan je voor:

Maak kennis met.... Adriana Meijer - Marcu, onderzoeksmedewerker

Wat is je rol in het team?
Net zoals de andere onderzoekmedewerkers hou ik me bezig met werven van deelnemers en maken van afspraken voor het onderzoek, maar ook met de begeleiding van de deelnemers gedurende een onderzoeksdag.
Ik zorg ervoor dat zowel de deelnemers als het onderzoek zelf naar tevredenheid verloopt en dat de resultaten zo accuraat mogelijk verzameld worden.   
 
Waarom zou je een deelnemer aanraden om mee te doen aan de studie?
Ik zou iedereen aanraden om met de studie mee te doen, omdat het een unieke gelegenheid is om jezelf beter te leren kennen: je uithoudingsvermogen, je reactie(s) tijdens verschillende en boeiende testen maar ook de opportuniteit om een contributie te leveren aan een onderzoek die op korte maar ook op lange termijn mogelijk  maakt om meer geheimen in het functioneren van het brein te ontcijferen, met als consequentie verbeteren van de kwaliteit van leven, doordat je beter voor jezelf leert zorgen.  
 
Wat is je doel tijdens de studie?
Mijn uitdaging / doel tijdens de studie is om zo acuraat mogelijk data te verzamelen en tegelijkertijd de deelnemers gemotiveerd houden tot het einde van hun onderzoekstraject.