NieuwsbriefFebr22 Doe mee met Ik onderzoek mee!

11 februari 2022

Waarom voel je je op sommige dagen gelukkiger en efficiënter dan op andere dagen? Waarom kies je voor een broodje hamburger, en niet voor een salade? Hoe beïnvloedt wat je eet je humeur en je besluit om een nieuwe auto te kopen? Welke invloed heeft veel zitten en weinig slapen op de manier waarop je met stress omgaat? Kortom, waarom doen mensen wat ze doen? Wat heeft invloed op wat je voelt, denkt en doet? Dit zijn allemaal vragen waar de onderzoekers graag antwoord op willen krijgen. Maar nu willen we ook weten waar jij nou eigenlijk benieuwd naar bent!

Tijdens je deelname aan het onderzoek krijg je wellicht ideeën die gebruikt kunnen worden als onderzoeksvragen. Deze ideeën kun je delen op ‘Ik onderzoek mee’. Ook (niet-) deelnemers kunnen met ons meedenken! Wij zijn benieuwd naar de vragen die jij hebt. Deel je ideeën en wie weet zie jij jouw onderzoeksvraag terug als de onderzoekers met de data aan de slag gaan!

Daarnaast kun je ook ideeën van andere (niet-) deelnemers zien en aangeven in hoeverre jij deze (ook) interessant vindt, of juist niet. Op deze manier komen de ideeën niet alleen vanuit de wetenschappers, maar kun je ook zelf aangeven wat je belangrijk vindt. 

Doe mee! Neem een kijkje op ik onderzoek mee!