30 juni 2021

We informeren je in dit nieuwsbericht over de maatregelen die voor jou, als deelnemer aan de Healthy Brain Study, van toepassing zijn.

Richtlijnen RIVM

Wij volgen steeds de COVID-19 richtlijnen en adviezen van de Rijksoverheid-RIVM: deze vormen de basis voor al ons handelen. We nemen passende maatregelen om de veiligheid van zowel jou en uiteraard die van onze onderzoeksmedewerkers te kunnen waarborgen.


Wanneer je één van onderstaande vragen met JA kunt beantwoorden, verzoeken we je thuis te blijven. Dan stellen we je intakegesprek of testdag uit totdat op elke vraag NEE beantwoord kan worden.

  • Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak?
  • Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  • Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  • Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?
  • Vind jij je jezelf medisch kwetsbaar?

Ontvangst in het Trigon

Bij binnenkomst in het gebouw aan de Kapittelweg 29 word je ontvangen door een medewerker. Deze medewerker vraagt je of je één van bovengenoemde symptomen hebt.


Wij vragen je vriendelijk:

  • 5 minuten vóór de afgesproken tijd te komen en 1,5 meter afstand aan te houden zowel binnen als buiten het gebouw.
  • Je handen te desinfecteren bij binnenkomst
  • Geen handen te schudden

1.5 meter afstand

Voor bepaalde testonderdelen is het niet mogelijk 1,5 meter afstand aan te houden, denk bijvoorbeeld aan het prikken van bloed of bij het maken van een foto van de hersenen. De onderzoeksmedewerker zal dan volgens de richtlijnen passende en mogelijk ook beschermende maatregelen nemen. Wij vragen je de aanwijzingen van de betreffende medewerker op te volgen.


Vragen?

Mocht je nog vragen hebben over je deelname en/of de maatregelen? Stel ze gerust! Je kunt ons bereiken via info@dertigersbrein of 06-50008389. Wij zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

Filmpje over de Covid 19 maatregelen