NieuwsbriefJuni22 Interactieve inspiratiesessie

30 juni 2022

Graag nodigen we je uit voor ons deelnemerevent op dinsdag 20 september van 19:15 - 21:00 uur! Naast de status van de studie staat dit keer het thema 'Het dertigersdilemma' centraal.

Niemand minder dan Nienke Wijnants geeft een interactieve inspiratiesessie en gaat in gesprek met het publiek.

Nienke Wijnants is psycholoog en loopbaanadviseur. Ze werd bekend met 'Het dertigersdilemma, haar veelgeprezen bestseller over de loopbaan- en levensvragen van 30-ers, waarvan inmiddels meer dan 45.000 exemplaren zijn verkocht. Meer informatie over het boek kun je vinden op de website van de uitgever. Wil je weten hoe je kunt omgaan met keuzestress, sociale vergelijking en de illusie van het perfecte plaatje? Meld je dan nu aan en krijg verschillende tips en trucs van dé kenner op dit gebied!

Introducé
Alle deelnemers mogen een introducé met een dertigersbrein meenemen. Wil jij je partner, vriend, vriendin, collega of kennis laten weten aan welk onderzoek jij meedoet en denk je dat dit misschien ook wel iets voor hem of haar is? Kom dan samen naar ons deelnemerevent en wie weet maak je je introducé ook enthousiast om mee te doen aan de studie. Vul de gegevens van de introducé ook in op het aanmeldformulier. Voorwaarde is dat je introducé een dertiger is en nog niet meedoet aan de studie.

Programma

19:15 - 19:30 inloop met koffie, thee en iets lekkers

19:30 - 20:30 status van de studie & Interactieve inspiratiesessie Het Dertigersdilemma door Nienke Wijnants

20:30 - 21:00 afsluitende borrel & bij genoeg geïnteresseerde een korte rondleiding in de labs 

Zien we je op 20 september? Meld je nu aan via het aanmeldformulier.