13 juni 2022

Wat is je rol in het team?
Binnen het team ben ik, samen met mijn collega's, verantwoordelijk voor de planning en uitvoering rondom de promotie van het onderzoek. Ik ben veel op pad om in gesprek te gaan met de doelgroep en geef ze de nodige informatie, waarna ik ze enthousiast maak om mee te doen aan het dertigers onderzoek. Daarnaast ondersteun ik bij diverse communicatiemomenten met de deelnemer, zowel telefonisch als via de mailbox. 

Waarom zou je een deelnemer aanraden om mee te doen aan de studie?
Het is een mooie kans om een maatschappelijk steentje bij te dragen én beter inzicht in je eigen leefstijl te krijgen. De resultaten die voortkomen uit de testen en metingen zijn voor deelnemers in te zien via de omgeving in “MijnDertigersbrein”. Je leert op deze manier veel over jezelf en raakt bewuster van je manier van leven. Bovendien help je de wetenschap door bij te dragen aan de ‘ontrafeling’ van het dertigersbrein. De mooie vrijwilligersvergoeding van 500,- is daarnaast ook niet mis!

Wat is je doel tijdens de studie?
Ik vind het belangrijk dat deelnemers tevreden zijn met het contact dat ze met mij en de rest van ons team hebben gehad voorafgaand aan (en natuurlijk tijdens) de studie. Ook is mijn doel om ze voldoende te informeren over het verloop van het onderzoek en de verwachtingen, zodat ze niet voor verrassingen komen te staan. Het belangrijkste vind ik dat de deelnemers veel plezier ervaren aan hun deelname van de Healthy Brain Study.