Deelnemen Tell-a-friend actie

Bedankt voor je interesse in de tell-a-friend actie! Lees voordat je meedoet de onderstaande actievoorwaarden rustig door.  

Algemene voorwaarden zender kaart:

1. Alle huidige deelnemers aan de Healthy Brain Study krijgen vanaf maandag 8 februari 2021 na afloop van hun 1e en 2e testdag de kans een tell-a-friend kaart in te vullen en te versturen. Je mag zelf kiezen aan wie je de kaart stuurt. Dit kan bijvoorbeeld een vriend, een collega of een familielid uit de regio Nijmegen zijn. Als het maar dertigers zijn.

2. Wij versturen de kaart naar de geadresseerde persoon. Je schrijft in ieder geval naam, straat, huisnummer en plaats op. De postcode zoeken wij voor je op. Het adres wordt niet opgeslagen in ons databestand en wordt gebruikt voor éénmalig verzenden van de ansichtkaart.

3. Als een bekende van je zich ook daadwerkelijk als deelnemer aanmeldt en jullie beiden de 3 meetmomenten afronden, ontvangen jullie beiden een bol.com cadeaukaart ter waarde van € 15,-.

4. Als je twee vrienden hebt aangedragen en beide vrienden doen mee en ronden, net als jij, alle 3 de meetmomenten af, dan krijgen jullie alledrie een extra beloning. Je beide vrienden krijgen een bol.com cadeaukaart ter waarde van € 15,- en jij krijgt een cadeaubon ter waarde van € 30,-.

Algemene voorwaarden ontvanger kaart:

1. Alle deelnemers die meedoen aan de Healthy Brain Study krijgen (vanaf maandag 8 februari) tijdens testdag 1 en 2 de kans om een tell-a-friend kaart in te vullen en te versturen. Eén van onze deelnemers heeft jou uitgekozen, omdat je in de regio Nijmegen woont en in de dertig bent.

2. Lees hier meer informatie over de studie. Ben je na het lezen van alle informatie geïnteresseerd in deelname? Als je je daadwerkelijk aanmeldt voor de studie en jij en je vriend ronden de 3 meetmomenten af, dan krijgen jullie beiden een extra beloning, namelijk een bol.com cadeaukaart ter waarde van € 15,-.

Via deze link kun je je aanmelden voor de studie! Tijdens het eerste telefonische contact kun je aangeven dat je ons kent via de tell-a-friend actie. Bij onverhandiging van de kaart tijdens het intakegesprek noteren we dat jullie beiden na afloop van de studie de extra beloning krijgen.

De actie loopt zo lang het onderzoek duurt.