Onafhankelijke arts

Heb je vragen over het onderzoek en wil je graag contact opnemen met iemand buiten het projectteam? Dan kun je contact opnemen met onafhankelijk arts dr. J.H.W. Rutten, internist Radboudumc, telefonisch te bereiken via zijn secretaresse op telefoonnummer (024) 361 8819.

 

Bereikbaarheid onderzoeksteam

We zijn bereikbaar via telefoonnummer: 06-50008389 of per e-mail: info@dertigersbrein.nl.

lees meer

Bereikbaarheid onderzoeksteam

Mocht je na deelname aan het onderzoek vragen hebben dan kun je contact opnemen met het onderzoeksteam.

Neem contact op per e-mail via: info@dertigersbrein.nl

 Adres Hoe kom je bij de Radboud Campus?

Heb je een afspraak? Je kunt deze route (Google Maps) volgen.

Vanaf de Heijendaalseweg rijd je door op de Kapittelweg. Na de bushalte ga je meteen naar rechts, via het fietspad, de parkeerplaats op, zie onderstaande plattengrond.

Let op: als je Donders instituut invult, kan de GPS je naar een verkeerde locatie sturen. Gebruik daarom altijd Kapittelweg 29.

Je kunt je auto gratis bij ons voor de deur parkeren.

Openbaar vervoer

Als je met de bus naar het Donders Instituut reist, is de meest praktische uitstaphalte 'Nijmegen, HAN’. Deze halte is het beste te bereiken vanaf het Centraal Station van Nijmegen met buslijn 9, 10 of 300. Je kunt ook bij het Donders Instituut komen door met de trein naar station Nijmegen Heyendaal te reizen. Dit station ligt op 5 minuten loopafstand van het Donders Instituut.


Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Het kan zijn dat je vraag al beantwoord wordt tussen de veelgestelde vragen over de Healthy Brain Study. lees meer

Veelgestelde vragen

Over de Healthy Brain Study


  • Met je deelname draag je bij aan inzichten in de diverse factoren die van invloed zijn op ons denken, voelen en doen in ons dagelijks leven. De resultaten kunnen inzicht geven in hoe ons brein gezond kan blijven.
     


Heb je een klacht?

Bij klachten kun je contact opnemen met de klachtencommissie van het Radboudumc. lees meer

Heb je een klacht?

Bij klachten kun je contact opnemen met de klachtencommissie van het Radboudumc.
Telefonisch te bereiken via (024) 361 31 91 of via het klachtenformulier via www.radboudumc.nl/formulieren/klachtenformulier.

Onafhankelijke arts

Heb je vragen over het onderzoek en wil je graag contact opnemen met iemand buiten het projectteam? Dan kun je contact opnemen met onafhankelijk arts. lees meer