Radboudumc
   

Nieuwsbrief Healthy Brain Study - nr 16 - September 2022
Laatste plaatsen deelnemerevent - meld je nu aan!

Er zijn nog een paar plaatsen over voor ons deelnemerevent. Meld je snel aan via de link verderop in deze nieuwsbrief. Verder maak je kennis met twee nieuwe medewerkers, delen we feiten en cijfers met je en blikken we terug op de Vierdaagsefeesten. Veel leesplezier!

Laatste plaatsen! Interactieve inspiratiesessie
Het Dertigersdilemma door Nienke Wijnants

7 september 2022

We hebben al veel aanmeldingen voor ons deelnemerevent mogen ontvangen. Super leuk! Heb je je nog niet aangemeld maar wil je er graag bij zijn? Meld je snel aan via onderstaande button, want er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar. 

lees meer

Deelnemer Kees
‘Ik ben benieuwd naar het effect van social media op het brein van een dertiger’

7 september 2022

Kees, 37 jaar, woont in Elst (Gelderland) en heeft nu twee meetmomenten volbracht. Hij deelt graag zijn ervaringen met andere (toekomstige) deelnemers. “Het is een combinatie van iets doen voor de wetenschap en je eigen lichaam iets beter leren kennen”. 

lees meer

Kennismaken met...
Noa, medewerker Voorlichting en Communicatie

25 augustus 2022

"Meedoen aan de studie geeft een kans om mee te kijken achter de schermen van een wetenschappelijk onderzoek! Ook krijg je meer te weten over je eigen leefstijl en gezondheid. Daarnaast draag je ook een steentje bij aan de maatschappij. Zo kunnen we samen het dertigersbrein ‘ontrafelen&...

lees meer

Maatschappelijk verlof

7 september 2022

Werkgevers kunnen hun medewerkers gedeeltelijk of geheel betaald verlof verlenen om maatschappelijke activiteiten te verrichten. De Healthy Brain Study is zo'n maatschappelijke activiteit. Heb jij maatschappelijk verlof voor jouw deelname aan de studie? Laat het ons weten!

lees meer

Slaap lekker met deze slaaptips

De zomervakantie zit er alweer op. Tijdens de vakantie krijg je vaak een ander slaapritme. Je slaapt meer uit en gaat vaak later naar bed. Goed slapen is in ieder geval erg belangrijk voor je hersenen! Alleen is het makkelijker gezegd dan gedaan. Slaap beter door gebruik te maken van deze...

Lees meer

Terugblik Healthy Brain Study op de Vierdaagsefeesten
Een succesvolle week

25 augustus 2022

Wij willen graag zoveel mogelijk dertigers uit de regio vertellen over ons unieke onderzoek. Om met het publiek in gesprek te komen zijn wij de gehele Vierdaagsefeesten aanwezig geweest. We hebben leuke gesprekken gevoerd met geïnteresseerden. Er zijn veel aanmeldingen bij gekomen.

lees meer

Winnaar prijsvraag Vierdaagsefeesten
'Raad het aantal Breintjes'

5 augustus 2022

Tijdens de Vierdaagsefeesten ebben ruim 100 bezoekers enthousiast meegedaan aan onze prijsvraag: 'Raad het aantal Breintjes'. 13 bezoekers hebben het juiste antwoord weten te ontcijferen, namelijk 32! Tussen deze bezoekers hebben we onze prijs verloot en Niels uit Arnhem is de gelukkige...

lees meer

Kennismaken met...
Merle, onderzoeksmedewerker

6 september 2022

"Mijn doel is om te zorgen dat de testdagen met de deelnemers goed en soepel verlopen. Hierdoor draag ik bij aan het goed aanleveren van data voor het onderzoek."

lees meer

Oktober editie Hallo! Nijmegen
Houd je brievenbus in de gaten!

Houd je brievenbus in de gaten, want in oktober staat de Healthy Brain Study op de voorpagina van het huis-aan-huismagazine Hallo! Nijmegen. Ook komt er een mooi redactioneel artikel in met een interview met onder andere deelnemer Lilly. 

Sommige dingen mag je wél vergeten

Kun je je een leven voorstellen waarin je niet kunt vergeten? De waarheid is dat het wissen van verouderde of betekenisloze herinneringen net zo belangrijk is als het creëren van nieuwe: beide processen dragen bij aan het vermogen om te leren. Het hele artikel van Donders Wonders lees je hier.

lees meer

In the picture
Max Kuppers: Ervaren Loopbaancoach - loopbaanadvies - outplacement - therapie

Ga jij met tegenzin naar je werk? Weet je niet wat jouw ideale baan is? Mis je de uitdaging in je werk? Allemaal vragen die ook interessant zijn voor onze studie. Daarom is Max Kuppers een samenwerkingspartner. Hij brengt onze studie onder de aandacht bij zijn cliënten.

Lees meer

HBS in de media

Social media

Je vindt de Healthy Brain Study ook op social media. Volg ons op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram!

Partners van de Healthy Brain Study
Samen met al onze samenwerkingspartners werken wij aan de toekomst!

Is de Healthy Brain Study ook iets voor jouw collega's? Neem contact met ons op, zodat we samen met jouw werkgever kunnen kijken hoe we de studie binnen jouw organisatie kunnen promoten. Mail naar: Paulien.vanMerrienboer@radboudumc.nl.

Contact

Heb je een vraag over deze nieuwsbrief of een vraag aan het onderzoeksteam? Stuur dan een e-mail naar info@dertigersbrein.nl

© 2024 Healthy Brain Study, Alle rechten voorbehouden.