Deze mail niet zichtbaar? Bekijk de webversie
   
Radboudumc
   

Nieuwsbrief Healthy Brain Study - nr 17- december 2022

In deze nieuwsbrief vertellen we je meer over onze spectaculaire avondshow met Victor Mids. Daarnaast geven we je meer achtergrondinformatie over de hersenscan en kun je binnenkort extra resultaten inzien in MijnDertigersbrein. Welke? Je leest het in deze nieuwsbrief. Veel leesplezier!

Dertigersbrein presents Neuromagic met Victor Mids
De avondshow voor dertigers en co

1 december 2022

Graag nodigen we je uit voor onze spectaculaire avondshow met arts, illusionist en MINDF*CKER Victor Mids op donderdag 2 februari van 18:30 - 21:00 uur! Wil jij samen met je partner, huisgenoot en/of kinderen aanwezig zijn bij deze avondshow? Meld je snel aan, want...

lees meer

Wie is Victor Mids?

Arts, illusionist en MINDF*CKER Victor Mids en een dertiger (net als jij), is hét kijkcijferkanon van de zaterdagavond op NPO1, met wekelijks meer dan 2 miljoen kijkers. Hij stond maar liefst 6 keer in een uitverkochte AFAS live met zijn eigen theatershow. Hij komt nu speciaal naar ons toe!

Aanmelden

MijnDertigersbrein
Extra resultaten terugkoppelen

Leuk nieuws! Vanaf half december kun je extra resultaten zien in MijnDertigersbrein. We gaan de volgende resultaten terugkoppelen: kilocaloriën, de appel pluk taak, de pijndrempel voor én nadat je je hand in de bak met ijswater hebt gehad. 

Goede ideeën nodig? Durf te dagdromen

Na een drukke werkdag neem je een lekker warme douche. Terwijl je je werk juist even achter je probeert te laten, schiet opeens de oplossing voor dat lastige probleem je te binnen! Hoe kan het toch dat je op dat soort momenten altijd de beste ideeën krijgt? 

Lees hier het artikel van Donders Wonders

Welke informatie halen we uit de hersenscans?

1 december 2022

"Het uiteindelijke doel is om de informatie die deze hersenscans opleveren samen te bekijken met andere dingen die van invloed zijn op ons denken en voelen." Benieuwd naar alle informatie? Hersenonderzoeker Dr. Koen Haak vertelt het je!

lees meer

Bewegen is gezond dus daarom op 19 november jl. hebben vier HBS collega's in stijl (Healthy Brain Study sportshirt) meegedaan aan de NN Zevenheuvelenloop!

Samenwerking met Canadese onderzoekers

10 november 2022

Radboud onderzoekers Bernd Figner en Anna Tyborowska starten een nieuw onderzoeksproject met Canadese onderzoekers. Zij gebruiken hiervoor gegevens van de Healthy Brain Study. Benieuwd wat het doel van dit project is? Lees dan gauw verder!

lees meer

Kennismaken met...
Laura, onderzoeksmedewerker

19 juni 2023

"Ik zou elke dertiger in de omgeving Nijmegen aanraden om deel te nemen aan de Healthy Brain Study voor een uniek kijkje in je eigen gezondheid en brein, en vooral natuurlijk vanwege je bijdrage aan de wetenschap!"

lees meer

Wat gebeurt er in de hersenen als je "in de war" bent?

In de war zijn is iets heel normaals. Je kan je op verschillende momenten zo voelen. Onze hersenen zijn heel goed in voorspellen wat er gaat gebeuren. Dus als er dan iets onverwachts gebeurt, kan dat voor verwarring zorgen. Lees meer.

Lees meer

Kennismaken met...
Cengiz, onderzoeksmedewerker

28 oktober 2022

"Mijn doel is een bijdrage leveren aan de wetenschap middels goede dataverzameling. Deze data kan de onderzoekers heel erg helpen bij het ontrafelen van het dertigersbrein. Uiteraard wil ik de deelnemers ook zo goed mogelijk begeleiden!" 

lees meer

Tijd voor...
een nieuwe foto van het projectteam

18 oktober 2022

Tijd voor een nieuwe foto van ons mooie en veelzijdige projectteam. We werken allemaal met veel passie om dit unieke onderzoeksproject uit te voeren.

lees meer

Win een schoencadeautje!

Wil jij een schoencadeautje winnen? Stuur een mail naar info@dertigersbrein.nl. Op maandag 5 december verloten we het schoencadeautje. Het cadeautje is nog een verrassing.

HBS in de media

Social media

Je vindt de Healthy Brain Study ook op social media. Volg ons op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram!

Partners van de Healthy Brain Study
Samen met al onze samenwerkingspartners werken wij aan de toekomst!

Is de Healthy Brain Study ook iets voor jouw collega's? Neem contact met ons op, zodat we samen met jouw werkgever kunnen kijken hoe we de studie binnen jouw organisatie kunnen promoten. Mail naar: Paulien.vanMerrienboer@radboudumc.nl.

Contact

Heb je een vraag over deze nieuwsbrief of een vraag aan het onderzoeksteam? Stuur dan een e-mail naar info@dertigersbrein.nl

© 2024 Healthy Brain Study, Alle rechten voorbehouden.