Deze mail niet zichtbaar? Bekijk de webversie
   
Radboudumc
   

Nieuwsbrief Healthy Brain Study - nr 23 - maart 2024

De allerlaatste testdag van de Healthy Brain Study is geweest. Op dit moment is het datateam druk bezig met het verwerken en klaarstomen van alle gegevens voor de uitgiftes van de data. Houdt de komende tijd de website in de gaten voor de laatste updates.

Healthy Brain Study terugblik
De laatste testweek zit er op

7 maart 2024

Tussen 2019 en 2024 hebben we meer dan 900 personen in de dertig getest, die gezamenlijk meer dan 500.000 uur hebben besteed aan tests en taken. 

lees meer

Huwelijksperikelen: De wankelende wetenschap van Married at First Sight

Vrijgezellen die elkaar niet kennen matchen op basis van wetenschappelijk onderzoek. We nemen dit stokpaardje van Married at First Sight onder de loep.

Lees hier de blog van Donders Wonders

Website update 2024

13 maart 2024

De website van de Healthy Brain Study wordt geüpdatet. Op den duur zal je de laatste updates rondom het onderzoek op de Engelstalige website van de Healthy Brain Study vinden. 

lees meer

Mental Precision Study
Wil je meedoen aan dit onderzoek?

11 maart 2024

Wil je weten of je koorts hebt, dan gebruik je een thermometer. Als je diabetes hebt, controleer je regelmatig je bloedsuikerspiegel. Maar voor psychiatrische problemen is er geen simpele test. Wat als je smartphone kan helpen om je mentale gezondheid te meten?

lees meer

MijnDertigersbrein
Gegevens opslaan als PDF

12 maart 2024

Maak nu een PDF-bestand van al je gegevens! Over een tijdje is inloggen in MijnDertigersbrein namelijk niet meer mogelijk. Lees hier welke stappen je kunt doorlopen om je totaaloverzicht op te slaan.

lees meer

Social media

Je vindt de Healthy Brain Study ook op social media. Volg ons op LinkedIn.

Partners van de Healthy Brain Study
Samen met al onze samenwerkingspartners werken wij aan de toekomst

Contact

Heb je een vraag over deze nieuwsbrief of een vraag aan het onderzoeksteam? Stuur dan een e-mail naar info@dertigersbrein.nl

© 2024 Healthy Brain Study, Alle rechten voorbehouden.