Deze mail niet zichtbaar? Bekijk de webversie
   
Radboudumc
   

Nieuwsbrief Healthy Brain Study - nr 22 - december 2023

De laatste testdag voor de Healthy Brain Study komt nu wel erg dichtbij. In deze nieuwsbrief lees je hoe je je MijnDertigersbrein resultaten als PDF opslaat, vertellen we je meer over een aantal onderzoeken die uitgevoerd gaan worden met de Healthy Brain data en lees je over Mindfulness.

De allerlaatste testdag

Na meer dan 3 jaar lang bijna dagelijks een testdag is het einde dan nu toch echt in zicht. Op zaterdag 30 december wordt de allerlaatste testdag van de Healthy Brain Study gedaan. In totaal ronden 723 deelnemers alle drie de testdagen af. 

MijnDertigersbrein
Gegevens opslaan als PDF

14 december 2023

Wil je een PDF-bestand maken van al je gegevens? Dat kan. Lees hier welke stappen je kunt doorlopen om je totaaloverzicht op te slaan, zodat je dit eenvoudig kunt bekijken en niet meer hoeft in te loggen. 

lees meer

Een mooie mijlpaal: 714 deelnemers hebben de studie volledig afgerond!

Alcoholgebruik tijdens de Feestdagen
Hoe voer je een soepel gesprek onder het genot van een drankje?

15 december 2023

Hoe voer je een soepel gesprek onder het genot van een drankje? En het lijkt erop dat het drinken van een glaasje champagne je uitspraak in een tweede taal niet verslechtert, en soms zelfs verbetert.

lees meer

Score Mindfulness

15 december 2023

Vanaf half november kan je op MijnDertigersbrein een score vinden voor Mindfulness. In de testweek voor alle drie de testdagen heb je een vragenlijst ingevuld over dit onderwerp. Lees hier meer over Mindfulness.

lees meer

Gezonde darmen, gezonde hersenen

Je darmen en hersenen staan met elkaar in verbinding. Zo kan de samenstelling van je darmbacteri├źn invloed hebben op de veroudering van je hersenen.

Lees hier de blog van Donders Wonders

Wat wordt er met de Healthy Brain data gedaan?
Twee onderzoeken uitgelicht

19 december 2023

Met de Healthy Brain Study willen we nog beter begrijpen hoe onze hersenen werken. De eerste data releases zijn gedaan en onderzoekers gaan aan de slag. Je leest hier twee voorbeelden van onderzoeken waarbij Healthy Brain data gebruikt zal worden.

lees meer

Social media

Je vindt de Healthy Brain Study ook op social media. Volg ons op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram!

Partners van de Healthy Brain Study
Samen met al onze samenwerkingspartners werken wij aan de toekomst

Contact

Heb je een vraag over deze nieuwsbrief of een vraag aan het onderzoeksteam? Stuur dan een e-mail naar info@dertigersbrein.nl

┬ę 2024 Healthy Brain Study, Alle rechten voorbehouden.