Radboudumc
   

Nieuwsbrief Healthy Brain Study - nr 15 - Juni 2022

In deze nieuwsbrief vertellen we je meer over ons deelnemerevent over "Het Dertigersdilemma". Daarnaast maak je kennis met onze nieuwe promotiemedewerker Paulien en deelt deelnemer Hugo zijn ervaringen met je. Veel leesplezier!

Kennismaken met
Paulien van Merrienboer, medewerker Voorlichting en Communicatie

13 juni 2022

"Ook is mijn doel om ze voldoende te informeren over het verloop van het onderzoek en de verwachtingen, zodat ze niet voor verrassingen komen te staan. Het belangrijkste vind ik dat de deelnemers veel plezier ervaren aan hun deelname van de Healthy Brain Study."

lees meer

Deelnemer Hugo
‘Doe samen met je vriend, vriendin, partner of collega mee en draag een steentje bij aan de wetenschap!’

9 juni 2022

Hugo deelt zijn ervaring met ons: “Ik was heel nieuwsgierig naar alle verschillende testen. Het is interessant om bij te dragen aan een onderzoek”

lees meer

Deelnemerpanel
Eerste bijeenkomst

29 juni 2022

Vorige maand kwam het deelnemerpanel voor het eerst bij elkaar. Negen (oud) deelnemers grepen de mogelijkheid met beide handen aan om met ons mee te denken over de dienstverlening rondom de studie en de onderzoeksvragen.

lees meer

Hoe je immuunsysteem je hersenen beïnvloedt

Je immuunsysteem is belangrijk, niet alleen voor het verslaan van ziekteverwekkers, maar ook voor je mentale gezondheid. Zo speelt het immuunsysteem bijvoorbeeld een belangrijke rol bij depressie. Benieuwd naar het hele artikel van Radboud Recharge? Lees het hier.

lees meer

Interactieve inspiratiesessie
Het Dertigersdilemma door Nienke Wijnants

30 juni 2022

Graag nodigen we je uit voor ons deelnemerevent op dinsdag 20 september van 19:15 - 21:00 uur! Dit keer staat het thema 'Het dertigersdilemma' centraal. Niemand minder dan Nienke Wijnants geeft een interactieve inspiratiesessie. Lees hier meer over het programma en meld je gelijk aan!

lees meer

Meld je aan!

Aanmelden

Promotie op de Vierdaagsefeesten

Van zaterdag 16 juli t/m donderdag 21 juli staan wij met onze eigen stand op de Vierdaagsefeesten. Je kunt ons vinden op de kop van Kelfkensbos naar de Burchstraat. Zo hopen we nog meer potentiële deelnemers te enthousiasmeren. Zien we je daar?!

MijnDertigersbrein
Extra resultaten terugkoppelen

Leuk nieuws! In juli kun je extra resultaten zien in MijnDertigersbrein. We gaan eiwitten, koolhydraten en vetten uit de voedselvragenlijst terugkoppelen.

Ga je meer bewegen als je dichtbij een park woont?

Gemeenten en provincies proberen door de openbare ruimte aan te passen meer mensen te laten bewegen. Het project Space2Move bekijkt welke maatregelen het beste werken door dit te onderzoeken bij lopende experimenten.

lees meer

Social media

Je vindt de Healthy Brain Study ook op social media. Volg ons op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram!

Partners van de Healthy Brain Study

Samen met al onze samenwerkingspartners werken wij aan de toekomst! Is de Healthy Brain Study ook iets voor jouw collega's? Neem contact met ons op, zodat we samen met jouw werkgever kunnen kijken hoe we de studie binnen jouw organisatie kunnen promoten. Mail naar: janet.denhollander@radboudumc.nl.

Contact

Heb je een vraag over deze nieuwsbrief of een vraag aan het onderzoeksteam? Stuur dan een e-mail naar info@dertigersbrein.nl

© 2024 Healthy Brain Study, Alle rechten voorbehouden.