Hoe kom je bij de Radboud Campus?

Je kunt deze route (Google Maps) volgen.

Kun je met de fiets komen? Dan vragen we je vriendelijk om met de fiets te komen. Het is ook mogelijk met de auto of openbaar vervoer te komen. We hebben een beperkt aantal parkeerplaatsen. 

Kom je met de auto?

Vanaf de Heijendaalseweg rijd je door op de Kapittelweg. Na de bushalte ga je meteen naar rechts, via het fietspad, de parkeerplaats op, zie onderstaande plattengrond. Als deze parkeerplaats vol is kun je je auto parkeren aan de achterkant van het gebouw (via de Laan van Scheut). Onze verkeersregelaars zullen je de weg wijzen.

Let op: als je Donders instituut invult, kan de GPS je naar een verkeerde locatie sturen. Gebruik daarom altijd Kapittelweg 29.

Zijn alle parkeerplaatsen bij het Donders instituut vol? Je kunt je auto ook bij de parkeerplaatsen van het Radboudumc parkeren.

Openbaar vervoer

Als je met de bus naar het Donders Instituut reist, is de meest praktische uitstaphalte 'Nijmegen, HAN’. Deze halte is het beste te bereiken vanaf het Centraal Station van Nijmegen met buslijn 9, 10 of 300. Je kunt ook bij het Donders Instituut komen door met de trein naar station Nijmegen Heyendaal te reizen. Dit station ligt op 5 minuten loopafstand van het Donders Instituut.


Deelnemers aan het woord Wat is jouw motivatie?

'Deelnemen is leerzaam en het is belangrijk voor je eigen toekomst en van anderen!', aldus deelnemer Richard. Benieuwd naar de motivaties van andere deelnemers? Lees het hier! lees meer

Interesse in dit onderzoek

Het is niet meer mogelijk om mee te doen aan dit onderzoek.

lees meer

Interesse in dit onderzoek

Op 30 december 2023 vond de laatste testdag plaats. Datacollectie in het Donders Instituut, thuis en online is zeer succesvol geweest. In totaal hebben we meer dan 2300 testdagen uitgevoerd en meer dan 700 volledige datasets verzameld. Daarnaast hebben ongeveer 300 deelnemers gedeeltelijke gegevens verzameld. Deze studie markeert de volgende stap in het begrijpen van de menselijke hersenen en hun dynamische en individuele werking binnen hun bio-sociale context. Wie weet tot ziens bij een volgend onderzoek!


MijnDertigersbrein

Meer inzicht in de manier waarop je leeft met MijnDertigersbrein.

lees meer

MijnDertigersbrein

Meer inzicht in leefstijl met MijnDertigersbrein

Als deelnemer aan de Healthy Brain Study kun je een groot deel van je testresultaten inzien via de online omgeving MijnDertigersbrein!

Via een speciale button rechts boven op deze website kunnen deelnemers inloggen en hun eigen testresultaten van de drie meetmomenten inzien.

Alle deelnemers krijgen na de eerste testdag een persoonlijke brief bericht met handleiding waarin wordt uitgelegd hoe zij stap voor stap hun testresultaten kunnen inzien. Denk aan resultaten als: lichaamsbouw, beweging en voeding. Deze resultaten geven deelnemers meer inzicht in hun leefstijl.

Let op: het kan voorkomen dat er nog geen gegevens zichtbaar zijn in je MijnDertigersbrein omgeving. Niet alle meetresultaten worden tegelijk geĆ¼pload. Het kan dus voorkomen dat een deel wel zichtbaar is en een deel nog niet. Log dan een paar weken later nog een keer in, waarschijnlijk zijn je resultaten dan wel zichtbaar.

Bekijk hier het instructiefilmpje van MijnDertigersbrein.