Interesse in dit onderzoek

Op 30 december 2023 vond de laatste testdag plaats. Datacollectie in het Donders Instituut, thuis en online is zeer succesvol geweest. In totaal hebben we meer dan 2300 testdagen uitgevoerd en meer dan 700 volledige datasets verzameld. Daarnaast hebben ongeveer 300 deelnemers gedeeltelijke gegevens verzameld. Deze studie markeert de volgende stap in het begrijpen van de menselijke hersenen en hun dynamische en individuele werking binnen hun bio-sociale context. Wie weet tot ziens bij een volgend onderzoek!


Deelnemers aan het woord Wat is jouw motivatie?

'Deelnemen is leerzaam en het is belangrijk voor je eigen toekomst en van anderen!', aldus deelnemer Richard. Benieuwd naar de motivaties van andere deelnemers? Lees het hier! lees meer

Interesse in dit onderzoek

Het is niet meer mogelijk om mee te doen aan dit onderzoek.

lees meer

MijnDertigersbrein

Meer inzicht in de manier waarop je leeft met MijnDertigersbrein.

lees meer

MijnDertigersbrein

Meer inzicht in leefstijl met MijnDertigersbrein

Als deelnemer aan de Healthy Brain Study kun je een groot deel van je testresultaten inzien via de online omgeving MijnDertigersbrein!

Via een speciale button rechts boven op deze website kunnen deelnemers inloggen en hun eigen testresultaten van de drie meetmomenten inzien.

Alle deelnemers krijgen na de eerste testdag een persoonlijke brief bericht met handleiding waarin wordt uitgelegd hoe zij stap voor stap hun testresultaten kunnen inzien. Denk aan resultaten als: lichaamsbouw, beweging en voeding. Deze resultaten geven deelnemers meer inzicht in hun leefstijl.

Let op: het kan voorkomen dat er nog geen gegevens zichtbaar zijn in je MijnDertigersbrein omgeving. Niet alle meetresultaten worden tegelijk geĆ¼pload. Het kan dus voorkomen dat een deel wel zichtbaar is en een deel nog niet. Log dan een paar weken later nog een keer in, waarschijnlijk zijn je resultaten dan wel zichtbaar.

Bekijk hier het instructiefilmpje van MijnDertigersbrein.